Бистра

Бистра-клиент на Краси Николова-психолог

Чуствали ли сте се като в буреносно море, вълните ви заливат, изтощени сте, мокри, не спите, сами сте, искате просто за малко да си починете, всичко да свърши. Точно в такова състояние срещнах Краси и заедно преплувахме до острова, на който да намеря себе си и бурята да свърши.

От детето, което търсеше одобрение, извиняваше се постоянно, обвиняваше се за чужди грешки и поемаше чужди отговорности, израстнах до възрастен човек, който заобича себе си. С помощта на Краси започнах да живея в настоящето и в реалността, а не в болезнено минало и самообвинения за чужди настроения.

През последните две години бях тотално забравила за себе си, работата ми беше приоритет. Ограничих срещите си с хора, тъй като нямах сили за нищо. Съмнявах се в способностите си.

Краси ме насочваше да видя неща, който не виждах, помогна ми да повярвам в себе си.

И така, след около седем месеца, имам нова работа, обичам живота си, не си създавам очаквания. Дишам отново.

Всяка среща с Краси ме научи на нещо, помогна ми да спра да се саморазрушавам. Много често се случваше думите й и насоките да стигнат до мен по-късно, тогава, когато аз решавах да ги чуя.

Процесът, през който минахме беше труден, но ние работихме в екип. Нито за момент не се съмнявах в терапията. Когато се обръщам назад, всичко е в мъгла и тъга, радвам се, че това е далеч и съм благодарна за всички уроци, които получих от този период.

В лицето на Краси намерих отдаден на работата си специалист, който уважава хората, с които работи. Тя ми помогна да върна цветовете в черно-белия ми живот.

Благодаря ти, Краси.

Обичам те.

Прочети повече за Красимира Николова и нейните похвати в психологичното консултиране