Ева

Здравейте на всички, които сте попаднали тук.
Моята история …. абе бях се докарала до нежелание да се виждам с хора, не можех да излизам от дома си, паник атаки и постоянно подтиснато, и плачливо настроение. Търсих помощ и на други места, но безуспешно. Този път обаче попаднах на моя терапевт – Краси Николова.

След неколкократни срещи, в които си говорихме много за мен и моите възприятия, един ден тя ме попита дали моята половинка няма да се съгласи да идва заедно с мен. Честно казано направо се ужасих! Ама как така? Аз толкова се стараех да не обвинявам никого за моите главоблъсканици. Нали аз съм виновна за всичко? Нали аз трябва да се оправям? Нали аз съм „лудата“, образно казано? А може би не е образно. Нали аз трябва да полагам усилия да променя себе си и възприятията си?
До този момент в дома ми имаше притеснение и тук-там някой хубав момент. И това беше много странно, защото ние и двамата се обичаме, и държим много един на друг, но някак нещо стоеше между нас и проваляше всичко. С няколко общи срещи Краси успя да ни сближи повече. Краси чу мен и ми помогна да бъда чута. Краси успя да накара половинката ми да си признае, че е излъгал! Това не се беше случвало никога! Познавам този човек от 20 години и винаги е трябвало да гадая кое е истината, защото той не говори за истината, а говори само, когато е ядосан с цел да те нарани.
Има надежда нали? Вярвам, че когато двама души имат обща цел всичко е възможно! Бих споделила с вас нещо, което научих – никога не се отказвайте, ако искате и вярвате в нещо. Научих и още нещо – да вярвам повече в себе си!
Благодаря ти, Краси, че не ми позволи да се откажа!

Прочети повече за Краси Николова и нейният похват в психологичното консултиране!