Йоан

Йоан-клиент на Краси Николова от Асоциация ИМАГО

Дълго време живях с депресия, тревожно разстройство и паник атаки без да разбирам какво точно се случва с мен. Отказвах да призная пред себе си и пред другите, че имам проблем. Смятах, че това което изпитвам е признак на слабост и такива неща не се случват на силните хора. Отне ми години, прекарани в страдания да направя първата стъпка – да призная, че имам проблем. Тогава oткрих Краси.

Тя ми помогна да осъзная същността на този проблем – какво се случва с мен и защо се случва с мен. Показа ми пътя към светлината и не спираше да ме подкрепя през цялото това време. Същевременно се наложи да включим и медикаментозна терапия заедно с друг страхотен професионалист – Д-р Б. Въпреки негативното ми мнение към лекарствата, те изиграха важна роля в процеса на лечение и днес се радвам, че предприех тази стъпка.

Слава Богу, вече всичко е наред, отново се радвам на живота и се чувствам уверен. Благодаря ти, Краси, че беше до мен през най-трудните моменти, благодаря ти за професионализма и отдадеността! Не спирай да помагаш на хората да живеят един по-добър живот.

А на всички, които преминават през това изпитание, искам да кажа, че изход има! Всичко е преходно, дори и това. Вярвайте и не спирайте да се борите!

Прочети повече за Красимира Николова и нейните похвати в психологичното консултиране